כתבו עלינו

הכירו את השוקרייה, הספוט הכי טעים ומפתיע להתחיל בו את עונג שישי. יש לנו בראנץ' חדש לזעוק לעולם, והבשורה הטובה – הוא מחוץ לתל אביב כך שאין בעית חנייה, פקקים וצפיפות אוכלוסין.

אם רק תשברו ימינה בשלט הנכון, מחכה לכם חניה גדולה, נווה מדבר תעבורתי, וגם השוקרייה. ויותר חשוב – מחכות הפיתות של השוקרייה.
תפריט הפיתות של שוקרייה גורמות לך לעשות שני דברים – לאכול, ולרקוד.

חיבור בין טעמים שונים תמיד מסקרן- כעת קבלו את פניו של החיבור בין המבורגר לחציל ופיסטוק.
התוצאה מפתיעה, החיבור עובד, יש טוויסט בעלילה

האווירה במסעדה הקטנטנה הזו חופשית, המוזיקה מענגת, האלכוהול מצוין ונדמה שהשפים והמלצרים נהנים מהדרך. תכלס, גם אנחנו. 

המסעדה מציעה מנות מגוונות מהמטבח הישראלי באווירה קלילה וכיפית, אוכל שוק שמגיע לעיר
כיאה לבראנץ׳ אמיתי – לא לוותר על אלכוהול!
יש תפריט סנגריות מעולות בכוסות ובקנקנים (ממש משתלם), הסנגריית אוזו היא גאונות! טעימה מאוד וממליצה בחום 🥂

בשוקרייה, מסעדת השוק בהוד־השרון של השף ניר שלמור ואפי ישראלי, משיקים עכשיו בראנץ' שישי העשוי ממנות של בשר וביצים.

השף שלנו, ניר שלמור הגיע לפתוח שולחן טאפסים בתוכנית פותחים יום- והציג את כל המנות שלנו שמוגשות בימי רביעי וחמישי בערב.

חגיגות ליל כל הקדושים מגיעות השנה אל הוד השרון שם מסעדת שוקרייה תערוך מסיבת האלווין עם כל הקישוטים המסורתיים ועם מוזיקה מצמררת לחג.
לכבוד החג יצר השף ניר שלמור תפריט ספיישל אמריקאי של מנות באווירה מפחידה במיוחד עם הנגיעות הלבנטיניות של השוקרייה. 

מקומות חדשים, ראויים וטעימים נפתחים בערי הלווין של המרכז, במעדניות מלאות דברים טובים, ובבראנצ'ים שבשלב הזה של חיינו כבר אפשר לזהות יותר שם ופחות בתל אביב עצמה. וכל זה מוביל אותנו להוד השרון, ולשוקרייה, ולבראנץ' שישי של השוקרייה אם להיות מדויקים.

השוקרייה היא הפנטזיה הקולינרית של השף והבעלים ניר שלמור, שפתח אותה יחד עם שותפו אפי ישראלי, במתחם המושבה הפסטורלי בהוד השרון. והמחירים? סבירים בהחלט מרבית המנות של ניר מטופלות יוצאות מתנור הפחמים – ג'וספר, כך שיש להן את הצריבה והטעם הייחודי שאי אפשר להשיג בדרך אחרת.